Moskaa postilaatikossa osa 2.

Soitin oppilaitokseen stressipommityöntekijän palautttamista materiaaleista. He olivat lukenet samat materiaalit ja ilmoittivat, että yhteen niistä olisi hyvä hänen kirjoittaa enemmän. Yhteen. Kaikki muut materiaalit täyttivät oppilaitoksen puolesta kriteerit. Hassua. Olin itse hylkäämässä kaikkia, mutta mikäs teet. Oppilaitokset haluavat kaikkien pääsevän läpi. Uutta yritystä vaan kehiin ja vähän lisäaikaa niin kyllä se siitä.

Stressipommityöntekijä sai kuukauden lisäaikaa ja hänen suullinen näyttö siirtyi tammikuulle.Sain muutama päivä sitten häneltä täydennettyjä materiaaleja eivätkä ne olleet yhtään sen paremmat. Eivät tietenkään, koska hänen ymmärrys ei ole riittävä kyseisistä aihealueista. Minun mielenkiinto hänen työpaikkaohjaajana oli sen jälkeen olematon ottaen huomioon, että tein sitä vapaa-ajallani. Kyllä. Ilman palkkaa olin innoissani suostunut tähän ohjaustehtävään.

Faktahan on se, että osa ihmisistä vain pääsee oppilaitoksien sormien välistä ja saavat todistukset ammatteihin, joihin eivät ole päteviä.

Päätin etten laita yhtäkään tunnetta enää tähän soppaan. Päätin pitää tunnetason neutraalina ettei verisuoni katkeaisi päästä tukahdetun turhautumisen vuoksi. Tämä oli oppilaitoksen vastuulla. Minun vastuulle jäi ilmestyä hänen tulevaan suulliseen näyttöönsä. Suullisen näytön jälkeen arvioin koulun edustajan kanssa häntä kahdenkesken ja kerron oman arvioni hänen työskentelystään.

Uskon, että hän saa lähiesimiestutkinnon joka tapauksessa. Oppilaitos katsoo suoritusten olleen hyväksyttyjä vaikka he eivät tunne alaa eikä käytäntöjä lainkaan.

Turhautumiseeni auttoi asian oksentaminen esimiehelleni. Hän nosteli ymmärtäväisesti kulmakarvojaan ja yritti peitellä hämmästystään. Olimme yksimielisiä siitä, että tämä on koulun vastuulla ja jotkut opiskelijat eivät vain halua oppia ja sen vuoksi eivät kehity. Totesin meneväni hänen näyttöönsä istumaan tammikuussa ja sen jälkeen kaikki olisi osaltani siinä. Esimieheni nyökkäsi hyväksyvästi.

Mitä tekisit minun terveyssandaaleissani?

Kommentit

Suositut tekstit